З двору багатоповерхівки викрали “БМВ”

20.12.2017

У чоловіка, який завітав до міста Ромни на гостини, вночі викрали автомобіль. “БМВ-520” зникла з двору багатоповерхівки.

Як говорять поліцейські, сталося це в період приблизно з 21:00 суботи до 6:30 цієї неділі. Сам же власник помітив викрадення лише на ранок, коли вже зібрався їхати додому. Поліції розповів, що живе у столиці, до Ромен завітав у гості. Свій автомобіль, не обладнаний сигналізацією, на ніч залишив у дворі багатоповерхівки, пише novpoglyad.com.ua.

Правоохоронці ввели в дію план “Перехоплення”, на дорогах чергують наряди поліції. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), особи зловмисників установлюються.

Поліцейські звертаються до всіх небайдужих громадян: якщо комусь відома будь-яка інформація про ймовірних зловмисників або місце знаходження викраденої автіки, повідомте про неї до Роменського відділу поліції за телефонами (05448) 5-26-62 та 5-25-49, або на лінію “102”. Конфіденційність гарантують.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: