Невідомі вдерлися до будинку і порізали чоловіка

20.12.2017

Подія сталася у місті Ромни.

Як розповіли правоохоронці, 45-річний чоловік залишився вдома зі своїм трирічним сином. Близько 9:00 він вийшов до літньої кухні, а вже через декілька хвилин сюди ж увірвалися двоє невідомих із ножем та “травматом”. Вони відразу накинулися на господаря й загнали лезо йому в груди. Останній миттєво схопив кухонного ножа й ударив ним одного з нападників у відповідь. Після цього чоловіки зникли. 

Як пояснила поліцейським мати потерпілого, близько 9:00 вона розмовляла із сином по телефону. Під час розмови почула два невідомі чоловічі голоси та після цього зв’язок перервався. Уже через декілька хвилин їй знову зателефонував син і сказав, що його поранили, й до нього вже їде “швидка” та поліція. 

Наразі чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення місцевої райлікарні, а правоохоронці намагаються встановити особи зловмисників. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (“Розбій”). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років, пише novpoglyad.com.ua.

Поліцейські просять допомогти всіх, кому відома будь-яка інформація про нападників, і повідомити до Роменського відділу поліції за телефонами (05448) 5-26-62 та 5-25-49 або на лінію “102”. Конфіденційність гарантують.

Прикмети зловмисників. Один на зріст близько 180 см, на вигляд близько 27 років, худорлявої тілобудови, на обличчі були рідкі вуса та коротка борода темнуватого кольору, волосся темне середньої довжини, був одягнений у куртку з тканини темного кольору довжиною трішки нижче пояса. Другому на вигляд 20-24 роки, зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, обличчя схоже на «дитяче». Був одягнутий у темну спортивну шапку, куртку з темної плащової тканини довжиною трішки нижче пояса. Імовірно, має ножове поранення, отримане в результаті нападу. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: