Олександр Стрельченко звернувся з депутатським запитом щодо розслідування загибелі білих лебедів на Великописарівщині

20.12.2017

На сесії Сумської обласної ради, яка відбулася сьогодні, 20 грудня, було підтримано запит голови фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Олександра Стрельченка щодо стану розслідування загибелі трьох білих лебедів, що залишилися зимувати у ставку біля села Братениця Великописарівського району.

З таким проханням до обласного обранця звернулися місцеві мешканці. Вони говорять, що зверталися до працівників Великописарівського відділення поліції щодо з’ясування причини загибелі птахів та притягнення винних осіб до відповідальності. «Було призначено відповідну експертизу, про наслідки та результати якої жителі села до цього часу нічого не знають. Ця подія набула досить серйозного резонансу та призвела до масового невдоволення місцевих мешканців пасивністю дій правоохоронців», – розповів депутат.

Тож Олександр Стрельченко звернувся до начальника ГУ НП в Сумській області Миколи Лушпієнка з проханням взяти під особистий контроль хід перевірки факту загибелі птахів, що занесені до Червоної книги України. Також опозиціонер пропонує негайно приступити до розслідування, у ході якого вжити вичерпних заходів для з’ясування всіх обставин злочину та притягнути винних осіб до відповідальності.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: