Шоу маст гоу он: Коли область вирішує своє майбутнє, мер Конотопа займається самопіаром

20.12.2017

Меру Конотопа, вочевидь, стало вже затісно в рідному місті. В перервах між турне до столиці для підтримки Міхо, Артем Семеніхін завітав до Сум, на сесію обласної ради. Щоб допомогти обласним депутатам? Ні! Щоб покричати і побитися!

Коли на обласній сесії розглядалися важливі для всієї області питання, такі, як обласний бюджет та програма соціально-економічного розвитку на наступний рік, міський голова Конотопу Артем Семеніхін вирішив попіаритися.

Спочатку він намагався зірвати сесію. кричав: «Дайте слово Биркуну!», а тоді почав вигукувати щось незрозуміле. Чого приїжджав? Що хотів? Суть претензій не зрозуміли ні депутати, ні громадськість.

Коли сесію зірвати не вдалося, Семеніхін вирішив організувати бійку із громадськими активістами. І це в той час, коли він, як господар Конотопа, мав бути в своєму місті і займатися нагальними проблемами. А їх останнім часом, поки міський голова перебував на «передвиборчих гастролях у столиці», побільшало.

The Show Must Go On: Шоу мусить продовжуватися! Так, вочевидь, думає Семеніхін. І думає він тільки про це, а зовсім не про те, що ж зробити заради рідного міста. І точно не про те, які наслідки могли би бути для області через зірвану ним сесію обласної ради…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: