Волонтери зробили пересувну баню для АТОвців

20.12.2017

19 грудня під час відкриття центральної ялинки в місті Ромни члени ГО «Патріоти Роменщини» презентували пересувну польову баню для військових. Вона невдовзі буде відправлена на передову, повідомляють на сторінці мерії у Фейсбук.

Волонтери виготовили баню на базі фургону «кунг», розміщеному на причепі. Вони розповіли, що роботи тривали декілька місяців, а кошти (це декілька десятків тисяч гривень) були витрачені лише на матеріали та обладнання. Пересувна баня оснащена автономною електрикою, мотором для подачі води, топковою на твердому паливі, усередині розміщено 4 душові відсіки, умивальник, дві автоматичні пральні машини, ємності для води.

Волонтери висловлюють подяку Роменському товариству бджолярів й усім небайдужим роменцям за фінансову допомогу, фермеру Ігорю Савченку за надані причіп та фургон, працівникам ТОВ «ТехноМашСервіс» за виготовлення та встановлення топкової.

Усі роботи (встановлення обладнання, проведення та підключення води, освітлення, лицювання стін, стелі, зварювальні роботи та багато іншого) виконували волонтери у свій вільний час.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: