У Сумах обрали “Містера СумдУ”

20.12.2017

19 грудня в Сумському державному університеті вперше відбувся конкурс чоловічої сили та краси «Містер СумДУ 2017». За творчою концепцію шоу 11 учасників на кілька годин стали супер-героями коміксів видавництва Marvel Comics, які завдяки своєму таланту та мужності боролися з уявними світовими несправедливостями.

Конкурс складався з двох частин. Перша – це голосування студентів за найкращого, на їхню думку, кандидата на титул «Містер СумДУ» в групі «Студентський ректорат СумДУ» соціальної мережі Фейсбук. Друга частина – творча. На початку конкурсу учасники виступали в спільному дефіле, де в образах «Супер-героїв» демонстрували свої вміння триматися на сцені та пластику. У наступному, інтелектуальному конкурсі, хлопці повинні були відповісти на каверзні запитання ведучої, проявивши кмітливість, оригінальність мислення та культуру мовлення. Далі було друге дефіле, у більш традиційному стилі для хлопців – street-casual, тобто у повсякденному одязі учасників.

Найочікуванішою частиною конкурсу був творчий етап, де хлопці демонстрували свої таланти. Завершальним етапом конкурсної програми для хлопців стало дефіле «Вечірній образ». У класичних костюмах, елегантні та мужні учасники демонстрували як мають виглядати справжні чоловіки.

Оцінювали таланти хлопців не менш талановиті жінки: Ольга Бондаренко – художній керівник культурно-художнього центру СумДУ, керівник вокальної студії університету; Юлія Чудієва – керівник танцювального колективу «Джем» СумДУ, досвідчений гравець у КВК; Анна Сивовол – спеціаліст Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації; Наталія Гордієнко – начальник відділу із позанавчальної діяльності. Вони оголосили так підсумки:

«Містер глядацьких симпатій» – Влад Лобанов

«Містер Мужність» – Артур Тюлєнєв

«Містер Оригінальність» – Григорій Майоров

«Містер Харизма» – Валерій Никоненко

«Містер Артистичність» – Дмитро Кругляк

«Містер Стиль» – Ігор Кудояр

«Містер Спорт» – Роман Фрол

«Містер Елегантність» – Адам Омран

«Містер Фото» – Ілля Фіногєєв

«Містер Драйв» – Данило Головаш

«Містер Галантність» – Нікіта Луцик

«Містер Креатив» – Влад Лобанов

Переможцем конкурсу «Містер СумДУ 2017» став Артур Тюлєнєв, представник факультету ТеСЕТ. Звання «Віце-містер СумДУ 2017» отримав Ігор Кудояр, «ІІ Віце-містером СумДУ 2017» став Роман Фрол.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: