Чоловік поцупив гроші у товариша і за його рахунок одягнувся

21.12.2017

До чергової частини Буринського відділення поліції звернувся 33-річний мешканець одного з сіл району про те, що в нього вкрали майже три тисячі гривень та мобільний. Напередодні в кафе він відпочивав в компанії товаришів, з якими розпивали спиртні напої, а коли прийшов додому, виявив зникнення своїх речей.

Правоохоронці розпочали перевірку та поспілкувались зі знайомими заявника, серед яких встановили 31-річного раніше неодноразово судимого чоловіка, що зізнався в крадіжці. Він розповів поліцейським, що після застілля, на тому місці, де сидів його приятель, помітив гроші та телефон на підлозі. Але замість того, аби віддати знайдене його власнику, наступного дня пішов витрачати гроші. Окрім продуктів харчування, купив собі одяг, витративши 2 414 гривень.

Поліцейські повернули частину викраденого потерпілому. А у відношенні його приятеля відкрили чергове кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: