Поліція повернула додому двох неповнолітніх

21.12.2017

Із заявами про зникнення дітей до поліції вчора звернулися родичі двох неповнолітніх жителів обласного центру.

Так, літня сумчанка повідомила, що вранці 16 грудня, пішов з дому та не повернувся її онук, над яким жінка здійснювала опіку. Того ж дня про зникнення 16-річньої доньки поліцію повідомила багатодітна мати. Інформація про розшук дітей була відразу передана всім службам поліції, і вже під вечір обидва втікача були знайдені та повернуті рідним.

За інформацією працівників відділу ювенальної превенції Головного управління національної поліції, 14-річний підліток, пішовши з дому гуляти, загулявся так, що патрульні поліцейські виявили його в іншому районі міста, у веселій компанії старших «друзів». Молодь дуже шуміла і тим заважала відпочивати місцевим жителям, які й викликали поліцейських.

Дівчину працівники поліції виявили на залізничному вокзалі, де вона очікувала поїзд до Києва, вже маючи на руках проїзний документ. Як з’ясувалося, десятикласниця однієї із шкіл міста, не знайшовши порозуміння в родині, зібрала свої речі, взяла трохи грошей та мала намір поїхати до столиці, аби почати там нове життя. 

Поліцейські, з’ясувавши мотиви, що спонукали неповнолітніх до втеч з домівок, провели з дітьми роз’яснювальну роботу та повернули їх рідним.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: