У Сумах патрульний розкрив злочин біля супермаркету

21.12.2017

Подія трапилася на вулиці Петропавлівській. Інспектор № 3 роти батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області Артем Міщенко саме був вихідний, тож і вирішив сходити до супермаркету,  щоб придбати деякі продукти.

Перед входом до магазину він побачив двох чоловіків, один із яких голосно жалівся про те, що в нього щойно викрали велосипед. Поліцейський підійшов до громадянина та попрохав розповісти деталі події.

«71-річний пенсіонер повідомив, що зачинив свій велосипед на спеціальному майданчику біля супермаркету, а за деякий час помітив його відсутність. Уже, мабуть по професійній звичці, я почав оглядати прилеглу територію, де й побачив камеру спостереження, яка саме виходила з маркету на місце, де стояв велосипед», — розповідає патрульний поліцейський.

Інспектор викликав своїх колег, які в цей час несли службу, та попрохав охоронців супермаркету повідомити прикмети злочинця з камери відеоспостереження. І вже за декілька хвилин він помітив громадянина, який відповідав орієнтуванню.

Під час спілкування 57-річний чоловік нервував та плутався в показах, а коли дізнався, що говорить із поліцейським, то навіть намагався втекти, однак був затриманий. Потім він показав місце, де заховав викрадений велосипед.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: