Директор комунального підприємства потрапив у ДТП

22.12.2017

Директор КП “Банно-пральний комбінат Конотопської міськради” Станіслав Некрасов спричинив дорожньо-транспортну пригоду, вилетівши на своїй автівці на зустрічну смугу. Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Сергій Моша.

За словами очевидців, у той час, як чиновник здавав у лікарні аналізи на вміст алкоголю та наркотичних речовин, до медзакладу збіглася половина мерії.

“КОНОТОП: кадр мера Семеніхіна, зав банно-пральним комплексом, спричинив ДТП, вилетівши на зустрічну. Наче під впливом наркотиків. Поліція вже починає мудрувати на тему “винні обидва учасники дорожнього руху”… В лікарні, де банно-пральний кадр Станіслав Некрасов (кажуть, колишній поліцейський) здає аналізи. Набігло пів-конотопської мерії, всі – семеніхінські. Погрожують журналістці “Сумщини” Інна Панченко – зокрема, київський тітухан Віталій Благодарний. Інна веде стрім на своїй сторінці”, – написав Сергій Моша.

Відео з лікарні – за посиланням у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: