На Сумщині стягнули батьківські борги із грошей за оренду землі

22.12.2017

На Глухівщині батько заборгував власному сину понад 3 тисячі гривень аліментів, і повертати їх, схоже, не збирався. Державні виконавці наклали арешт на рахунки боржника. Це неабияк мотивувало горе-батька, тому у найкоротші терміни він погасив заборгованість по аліментам у повному обсязі.

А ось на Білопільщині ще один чоловік також забув про належне утримання власної дитини. Проте успішно займався аграрництвом – здавав землю в оренду, за що отримував постійний дохід. Дізнавшись про це, державні виконавці звернули стягнення на кошти, які неплатник отримує за землю. Борг у понад 5 тисяч гривень перед своїм нащадком був погашений чоловіком.

Схожа ситуація трапилася і на Охтирщині. Батько тривалий час не сплачував власній дитині аліменти. Сума боргу сягнула майже 6 тисяч гривень. При черговій перевірці державним виконавцем майнового стану боржника було виявлено належний йому на праві власності земельний пай, який він здавав в оренду. Державний виконавець, не згаявши часу, звернув стягнення на орендну плату, та за її рахунок погасив аліментну заборгованість в повному обсязі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: