У Сумах обікрали квартиру

22.12.2017

За останню добу правоохоронці області викрили у скоєнні майнових злочинів 12 зловмисників, котрі спокусились на чуже майно.

Так, працівники поліції Сум викрили у вчиненні крадіжки двох сумчан, які винесли з чужої квартири відеотехніку на кілька тисяч гривен.

Житель Сумського району, пошкодивши двері, проник до дачного будиночка свого односельця, де розжився металевими виробами та меблями. Інший мешканець району поцупив 4 секції огорожі з кладовища смт Низи.

Житель Охтирки зрізав на території місцевої бази нафто газопереробної компанії електричний кабель. Чоловіка викрили працівники групи реагування патрульної поліції.

Білопільські полісмени ведуть слідство стосовно одного з місцевих жителів, якого підозрюють у вчиненні двох крадіжок із садиб односельців, звідки він викрав продукти харчування, реманент, господарський посуд та виробили з кольорових металів.

На майно глухівського наукового закладу спокусився один із жителів райцентру. Чоловік вночі поцупив металеву трубу з майстерні інституту, плануючи здати її в металоприймальний пункт. Інший мешканець району з території лісництва викрав 4 дубові колоди загальною довжиною 10 метрів. Наразі з‘ясовується розмір нанесених аграрному та лісовому господарством збитків.

Двох крадіїв викрили конотопські полісмени. У першому випадку зловмисниця поцупила газовий балон та металевий посуд, у другому – чоловік «розжився» у знайомого металевою драбиною.

Винесли серед ночі з чужого обійстя слюсарний інструмент, господарський реманент та металеві вироби двоє жителів Путивльщини. Чоловіка та його знайому вже за кілька днів «вирахували» поліцейські.

Наразі за кожним з цих випадків відкриті або вирішуються питання про відкриття кримінальних проваджень за відповідними частинами ст. 185 КК України (крадіжка), ведуться попередні перевірки та досудове слідство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: