Чоловік лікував головний біль наркотиками і допомагав “лікуватися” іншим

22.12.2017

До працівників сектору реагування патрульної поліції Кролевецького відділення надійшла оперативна інформація про одного з місцевих жителів, який може зберігати наркотики. Тому, аби переконатись в цьому, правоохоронці навідались до нього з санкцією на обшук. 

«Підозрюваному 50 років, раніше не судимий, – коментує Олег Переход, начальник Кролевецького відділення поліції. – В його домогосподарстві: на горищі, в будинку, в гаражі поліцейські знайшли пакунки з сушеними коноплями. І хоча власник дому свою провину спочатку заперечував, мовляв марихуана не його і належить його покійній дружині, пізніше зізнався, що лікувався нею від головного болю. Вага вилученого становить 230 грамів марихуани та майже 60 грамів макової соломки, які направлені на експертизу, за результатами якої і будуть прийняті відповідні рішення».

У поліції не виключають, що чоловік окрім того, що зберігав наркотики, міг їх збувати наркозалежним місцевим, що в рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту» ретельно перевіряється. Чоловіку загрожує покарання до трьох років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: