Сім’я АТОвця просить допомоги, щоб поставити на ноги доньку після ДТП

22.12.2017

Донька учасника АТО із села Вільми Сумського району Ірина Ігнатенко  знаходиться у лікарні у стабільно важкому стані.

На початку вересня вона разом із подругою та роботодавцем потрапила у ДТП на дорозі «Верхня Сироватка-Суми»,  коли їхали на роботу. Їх авто влетіло у стоячий КамАЗ.

У результаті зіткнення Ірина отримала такі травми: відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку тяжкого ступеня, лінійний перелом кісток склепіння і вісі черепа, забійна рвана рана теменево-скроневої ділянки, травматичний шок ІІ-го ступеня.

На сьогодні дівчина не може самостійно рухатися, харчуватися та говорити, ледве впізнає рідних. За місяці лікування родина витратила всі заощадження, тож зараз просить допомоги у небайдужих. Аби поставити дівчину на ноги, їй потрібне щоденне лікування. Крім того, у родині є ще 14-річна донька.

У  2016 батько воював в АТО. Має контузію. Нагороджений Президентською відзнакою «За сумлінну службу». Зараз працює фуражиром у місцевому агропідприємстві.

Реквізити: 4149497835492804 (Ігнатенко Олександр, батько). 

До слова, цими вихідними у Сумах влаштовують благодійний майстер клас на підтримку дівчини. Жителі обласного центру зможуть взяти участь у виготовлені сніговиків з ватяного пам’є-маше. Частину коштів, отриманих від участі у занятті, організатори передадуть на лікування постраждалій Ірині Ігнатенко.

Джерело: http://spec-kor.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: