У Сумах футзальний турнір між вишами закінчився скандалом

22.12.2017

У вівторок і в середу на футзальному турнірі обласної універсіади серед чоловічих команд вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації були зіграні матчі двох заключних турів. Як повідомляє прес-служба ФК «СумДУ», після нічийного результату в очній зустрічі хлопців із СумДУ із суперниками з СДПУ, якраз вони і повинні були вплинути на підсумкову розстановку команд у турнірній таблиці. У вівторок «педагоги» обіграли збірну СНАУ з рахунком 5: 0, а це означало, що в останньому турі підопічним Сергія Песоцького було необхідно перемагати «аграріїв» як мінімум з такою ж різницею голів. Відразу ж відзначимо, що це нашим хлопцям не вдалося.

Матч СумДУ – СНАУ сенсаційно завершився з рахунком 8: 6. Але після його закінчення представники команди СумДУ подали протест, в якому говорилося про те, що в складі футзального колективу Сумського національного аграрного університету в двох матчах турніру на майданчик виходив гравець, який не є студентом даного вузу. На поточний момент відомо, що протест СумДУ був задоволений.

Таким чином, команду СНАУ вже постфактум зняли зі змагань, а результати її матчів були анульовані. Сьогодні головним суддею змагань буде прийнято остаточне рішення з даного питання, яке повинно допомогти зрозуміти, хто ж все-таки став чемпіоном?

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: