Депутат Дмитро Кірюхін полегшив роботу вчителям

23.12.2017

Депутат фракції «Відродження» у Сумській обласній раді Дмитро Кірюхін продовжує радувати школярів міста Ромни новорічними подарунками.

Як ми повідомляли, напередодні Дня Святого Миколая учні ЗОШ №11 отримали від депутата сучасний мультимедійний проектор, який уже полегшує роботу вчителям і робить цікавішим процес навчання.

Такі ж подарунки вручили учням ще чотирьох роменських шкіл — №№ 4, 5, 7 та 8. Проектори були придбані за кошти, виділені Дмитру Кірюхіну на виконання його депутатських повноважень.

Начальник відділу освіти виконкому Роменської міськради Ірина Івницька говорить: у молодших класах учителям доводиться привертати увагу школярів наочністю, яскравими картинками і навіть мультфільмами. Не меншого зацікавлення потребують і старшокласники. «І тут без комп’ютерного обладнання просто не обійтися. Використання мультимедійного проектора дозволяє робити уроки більш продуманими, мобільними. І дуже приємно, що знаходяться небайдужі люди, які допомагають у цьому освітянам», — відзначила Ірина Олексіївна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: