Сумчанин застрелив собаку в голову

23.12.2017

Жахливу новину повідомила у Фейсбуці сумська волонтерка Марина Сотникова.

Пес на прізисько Осман учора, 23 грудня, був застрелений колишнім чоловіком його господарки. Вбивця перебував у нетверезому стані й зробив це навмисно, коли тварина була у вольєрі. Вистріл прийшовся прямо в голову.

За словами Марини Сотникової, колись беспритульний собака опинився в родині лише цього року. “Сегодня не стало Османа… Уже несколько часов не могу прийти в себя. За что ему столько досталось? Первая лохудра бросила умирать от голода, чуть не прибили в селе, полгода реабилитации, сколько времени было потрачено на его адаптацию… Казалось бы, все позади. Собака в новом доме… И вот, сегодня его застрелили в голову. Никакого словарного запаса не хватит, чтобы описать ярость, кипящую внутри  НАКАЗАТЬ УБИЙЦУ!!!! ПО ВСЕЙ СТРОГОСТИ!!!”, – пише авторка посту, додаючи фото.

У коментарях повідомляється, що вбивця – неодноразово судимий Рейзлер Іван Валентинович (на фото). Після того, як був застрелений собака, чоловік бігав з рушницею (маючи подібні наміри) за господаркою, з якою наразі – в офіційному розлученні.

На місце події була викликана поліція:

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: