Визначили найкращу школу Недригайлівщини

24.12.2017

“Сумські дебати” продовжили серію “шкільних” опитувань, провівши голосування “Яка школа та її директор найкращі в Недригайлівському районі?”. Участь у ньому взяли 520 відвідувачів нашого сайту. Частина навчальних закладів заручилася  активною підтримкою, що принесло успішні результати.

І місце (166 голосів) і звання найкращої отримує Недригайлівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та її директор Наталія Іванівна Колоусова.

з 1 вересня школа бере участь у вровадженні пілотного нового Державного стандарту початкової загальної освіти в рамках Концепції Нової української школи. У  двох початкових класах створено спеціальні умови для навчання: належне освітнє середовище, придбано мобільні столи, мультимедійну і комп’ютерну техніку, облаштовано ігрові куточки.

ІІ місце (93 голоси) здобуває Вільшанська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів та її директор Валентина Олексіївна Захарченко.

На базі Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. у 2002 році створено музей с. Вільшана. Музей став справжнім центром культурно-освітньої роботи, патріотичного виховання школярів. Учнями проводиться пошукова робота.

ІІІ місце (79 голосів) посідає  Хоружівський навчально-виховний комплекс: “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” та його директор Валентина Григорівна Ющенко.

Хоружівська школа – це заклад, в якому є 12 навчальних кабінетів, комп’ютерний клас, майстерня, ігровий та спортивний майданчики, футбольне поле зі штучним покриттям, робоча кімната та спальня для дошкільнят, їдальня, бібліотека, музейна кімната.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: