Поліція попереджає про погіршення погодних умов

25.12.2017

Правоохоронці Сумського району закликають водіїв бути в дорозі обережними та вкрай уважними. За прогнозами синоптиків, найближчими днями очікується погіршення погодних умов, внаслідок чого ускладниться покриття трас і видимість на дорогах, що, у свою чергу, може призвести до збільшення ризиків виникнення дорожньо-транспортних аварій.

Працівники секторів реагування патрульної поліції Сумського районного відділу поліції закликають водіїв: будьте максимально уважними та обережними. Дотримуйтесь безпечної дистанції між автомобілями та правилами маневрування, користуйтесь ременями безпеки, не перевищуйте швидкості, рухайтесь з увімкненими фарами ближнього світла чи протитуманними ліхтарями. Пам’ятайте, що в сильний дощ чи сніг краще зупинитися та перечекати негоду, а якщо виникає негайна потреба вирушити в дорогу – притримуйтеся мінімальної швидкості та будьте максимально уважними. Особливу увагу зверніть на технічний стан шин свого автотранспорту – вони повинні забезпечувати максимальне зчеплення з дорожнім полотном, бути надійними та відповідати погодним та кліматичним умовам.

За недостатньої видимості, особливо з настанням сутінок, велосипедистам і пішоходам рекомендовано виділити себе на дорозі: бажано використовувати світловідбивні елементи на одязі, на велосипедах повинні бути катафоти, ліхтарик чи інші світловідбивні частини, що дозволить водіям завчасно побачити людей на дорозі. 

Правоохоронці Сумського району звертаються до громадян з закликом чітко та неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, особливо в складних погодних умовах, не нехтувати елементарними правилами безпеки та бути взаємоввічливими.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: