У центрі Сум облаштують туалети

26.12.2017

Сьогодні, 26 грудня, на апаратній нараді в мерії повідомили, що наступного року заплановано ремонт двох підпірних стінок у Сумах, а можливо і обладнання декількох туалетів у центрі міста.

Директор департаменту інфраструктури Григорій Яременко відповідав на доручення місячної давності про опрацювання питання ремонту підпірних стін від площі Незалежності до банку «Аваль» і по вул. Лермонтова, 15.

– Питання опрацьоване, в цьому році підпірні стінки були прийняті в комунальну власність, – доповів він. – Зараз розробляємо проектно-кошторисну документацію, кошти до бюджету 2018 року закладено. Після завершення розробки проектно-кошторисної документації та проходження експертизи в наступному році ми приступимо до виконання робіт.

– Дивіться, по Лермонтова, 15 обов’язково прискорити, бо ми там будемо робити самі, – відгукнувся мер Сум Олександр Лисенко. – А ось по площі Незалежності у мене є проект про облаштування там туалету. Є у нас підприємець, який звернувся до нас з пропозицією про обладнання декількох туалетів в центральній частині міста. Будь ласка, заодно і відремонтує стінку. Як пропозиція, тому я вам цей проект сьогодні надам. Будь ласка, опрацьовуйте, підключайтеся, визначайтеся, яким чином це зробити. Можна навіть не використовувати бюджетні кошти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: