Через непрофесіоналізм влади життя українців з кожним днем погіршується

26.12.2017

«Мир, розвиток і широкий суспільний діалог – єдиний шлях відродження єдиної, демократичної, економічно сильної і справедливої України», – до такого висновку дійшли представники ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ з усіх регіонів України на Зборах партійного активу, які відбулися 22 грудня в Києві.

Понад 300 учасників, серед яких народні депутати України, керівники регіональних партійних організацій, депутати місцевих рад усіх рівнів підбили підсумки своєї роботи за рік, що минає і визначили цілі та завдання партії на 2018 рік. Також учасники Зборів одноголосно прийняли Резолюцію ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ.

Після перемоги на виборах для реалізації програмних цілей опозиціонерів політична сила готова взяти на себе відповідальність за розвиток країни.

«Ми сьогодні всі спостерігаємо, до яких наслідків веде нас нинішнє керівництво країни. Це курс деградації економіки, зубожіння населення, корупційні скандали, що набирають все більших обертів, розпад українського суспільства і повна втрата національного суверенітету, – зазначає голова обласної організації ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Олександр Стрельченко. – Саме наша партія готова взяти на себе всю повноту відповідальності за країну, об’єднавши після виборів всі здорові сили – політичні та громадянського суспільства, і зупинити національну катастрофу».

У Резолюції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ йдеться про основні завдання, які ставлять для себе партійці. Серед них: відновлення миру в країні і злагоди в українському суспільстві; скасування всіх антиконституційних законів і постанов, мовних квот і обмежень, які обмежують політичні, соціальні та культурні права українських громадян; підвищення соціальної захищеності людей, скасування грабіжницьких тарифів, забезпечення доступної медичної допомоги населенню, справедливе підвищення пенсій і зарплат; розвиток економіки за рахунок збільшення інвестицій в промисловість, стимулювання впровадження нових технологій, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва; реалізація зовнішньої політики позаблоковості та нейтралітету.

«Ми всі мріємо жити в єдиній, демократичній, сильній і справедливій Україні», – акцентує увагу Олександр Стрельченко. І додає, що мир, розвиток, свобода і справедливість – це принципи, на яких ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК буде об’єднувати українське суспільство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: