У Сумах працівник магазину обікрав касу

26.12.2017

За вихідні поліція Сумщини розкрила вісім крадіжок та два грабежі.

У Сумах місцевий житель, працюючи у магазині, викрав з каси торгівельного закладу гроші у сумі 6500 гривень. Проте про крадіжку стало відомо, і тепер зловмисник дає пояснення поліції.

У Шостці двоє місцевих жителів, змовившись між собою, проникли на подвір’я чужого дачного будинку і викрали звідти супутникову антену.

У Білопільському районі поліція затримала громадянина, за підозрою у вчиненні кишенькових крадіжок. Правоохоронці з’ясували, що перебуваючи у вихідний день на ринку міста Ворожба, чоловік примудрився поцупити мобільний телефон у неуважного відвідувача.

У той же день на автовокзалі Білопілля крадій, скориставшись тим, що одна з пасажирок «піймала гаву», викрав у неї гаманець з грошима у сумі 280 гривень.

У Глухівському районі поліція затримала двох місцевих жителів, які, зламавши вхідні двері до магазину в селі Соснівка, проникли всередину та викрали звідти чоловічу білизну, продукти харчування і горілчані вироби.

Ще одну жінку, що спеціалізувалася на крадіжках із магазинів, вирахували працівники Глухівського відділу поліції. Встановлено, що протягом останніх двох днів, вона за кілька «походів» у магазини відомої мережі супермаркетів примудрилася винести звідти продуктів харчування на загальну суму понад чотири тисячі гривень.

У Конотопі місцевий джентльмен, аби підготувати подарунок коханій жінці, зайшов до магазину побутової хімії та вкрав коробочку з парфумами вартістю майже 1700 гривень. 

За всіма фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочала слідство.

Крім того, поліція Охтирщини вчора розкрила грабіж у селі Грунь. Днем раніше місцевий житель тут відкрито відібрав золоту каблучку в іншого громадянина. А у Шостці ввечері чоловік намагався викрасти металеві грати з вікон під’їзду багатоповерхового будинку, проте був помічений жителями будинку, які й викликали поліцію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: