У Шостці – велика комунальна аварія

26.12.2017

У Шостці в районі пров. І. Євдокименка стався порив на міському каналізаційному колекторі. Про це повідомили сьогодні, 26 грудня, на засіданні виконкому.

Мер міста Микола Нога подякував за допомогу в ліквідації надзвичайної ситуації місцевого значення члену виконкому, керівнику будівельної організації Василю Белясніку: “Ситуація надзвичайно складна, відповідальна і протягом декількох днів будемо спільно вирішувати цю проблему”.

Він у свою чергу запропонував закупити для міста потужну насосну техніку, щоб можна було в найкоротші терміни ліквідувати наслідки подібних поривів.

У Шостці аварія на самопливному колекторі стається не вперше. У 2009 році на одній із ділянок обрушився звід, у 2012 році відбулося руйнування колектора на ділянці близько 10 м. Одна з найбільших аварій трапилася в березні 1999 року. Тоді фекальні стоки вийшли назовні, довелося більш ніж на дві доби припинити водопостачання міста. Ремонтно-відновлювальні роботи тривали місяць.

Подібні аварії відбуваються практично щороку протягом більш ніж 10 років. Нинішній порив планують усувати без відключення водопостачання міста.

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: