Мерія Сум: Нового маршруту на Прокоф’єва не буде

26.12.2017

Мерія Сум розглянула електронну петицію «Вкрай необхідний маршрут руху громадського транспорту з вул. Прокоф’єва через вул. Петропавлівську», яка набрала 253 голоса з 250 необхідних.

“Існуюча схема руху міського пасажирського транспорту затверджена рішенням виконавчого комітету Сумської міської ради від 21.06.2016 № 332 «Про організацію перевезення пасажирів на постійних міських автобусних маршрутах м.Суми» (зі змінами) та поєднує в собі такі важливі складові процесу перевезень як безпека перевезень та економічна обґрунтованість. При розробці існуючої схеми пасажирських перевезень по м. Суми було проведено вивчення пасажиропотоків із врахуванням міграції до місць роботи, навчання, державних установ та т. ін. протягом дня, визначена необхідна кількість маршрутів та обрана оптимальна кількість транспорту на маршрутах, яка дає можливість безпечно та беззбитково здійснювати перевезення. Також слід зауважити, що існуюча транспортна схема є збалансованою і необґрунтовані зміни можуть привести до непрогнозованих змін на інших маршрутах…

Дана схема руху введена після проведення у поточному році конкурсу на перевезення пасажирів. З метою покращення обслуговування пасажирів, перед проведенням конкурсу з перевезення пасажирів, було проведено коригування схеми руху міського пасажирського транспорту фахівцями Харківського автомобільно-дорожнього університету за допомогою програмного продукту VISUM, який дає можливість розраховувати кількісні показники роботи міського громадського транспорту та показники якості обслуговування пасажирів. Тобто, затверджені міські маршрути в повному обсязі відповідають вимогам діючих нормативно-правових актів, потребам перевізників та пасажирів.

Слід зауважити, що вул. Прокоф’єва має сполучення з вул. Петропавлівською автобусним маршрутом №52 «Ковпака – Прокоф’єва»; маршрут № 17А «Роменська – Хіммістечко» також проходить по вул. 20 років Перемоги на початку вул. Петропавлівської”, – йдеться у відповіді на петицію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: