Мер Сум хоче “звести” два відомства

26.12.2017

Розігнавши торік департамент містобудування та земельних відносин, тепер мер Сум знову порадив земельному і архітектурному відомствам працювати разом активніше. Питання надходження платежів до бюджету від оренди та продажу комунального майна і землі розглядали сьогодні, 26 грудня, на апаратній нараді в мерії.

– У грудні 2017 року до міського бюджету надійшло від оренди комунального майна – 1,6 млн грн, що становить 111,9% від планового завдання на місяць, від відчуження комунального майна 416,8 тис. грн, що становить 458,0% від планового завдання на місяць. З початку року надходження склали: від оренди комунального майна – 20 175,8 тис. грн, що становить 118,7% від планового завдання на 12 місяців. Від відчуження комунального майна – 4 851,8 тис. грн, що становить 175,4% від планового завдання на 12 місяців. На наступний рік плануємо провести роботу щодо неплатників, які використовують земельні ділянки без правовстановлюючого документа. У цьому році була проведена робота, складені акти на близько 1 млн грн. Через суд будемо стягувати зі злісних неплатників кошти в бюджет.

– Ну, я хочу сказати, що у нас таких цифр ніколи не було, – зазначив мер Сум Олександр Лисенко. – 5 млн від відчуження комунального майна та від оренди 20 млн. Я хочу, щоб ви продовжували так і далі. Я думаю, що ваша робота повинна бути разом з архітектурою. Якщо ви будете так разом плідно працювати, буде взаємодія, то у вас все буде добре.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: