“Нічого собі!”: Депутат – про “нахабність” “Укрпошти”

27.12.2017

Сумська дирекція ПАТ «Укрпошта» звернулася до депутатів міськради з проханням провести капремонт у приміщенні на вул. Карбишева, 45. Це комунальне приміщення, в якому знаходиться поштове відділення, і «Укрпошта» платить місту за його оренду 1 грн на рік, як і за всі інші відділення. Членів депутатської комісії з питань коммайна і законності, засідання якої проходило 19 грудня, це прохання, м’яко кажучи, здивувало.

– Вони орендують у нас приміщення за 1 гривню в рік, у невигідних для них місцях відділення закривають і ще хочуть, щоб ми їм дах ремонтували? Нічого собі! – обурився член комісії Расул Галаєв. – Відповімо їм так: ми виставляємо вам 100% -ву орендну плату і після цього можемо проводити якісь роботи.

– Я знаю, що вони дадуть відповідь, якщо ми їм так скажемо, – що вони просто закриють це відділення, – заперечила замдиректора департаменту ресурсних платежів Тетяна Михайлик. – А це Баси, знову ж таки – віддалений район. І, треба сказати, там дійсно потрібно робити капремонт – крім даху, треба ще відремонтувати сходи на ганку і зробити пандус. І на все це – проектно-кошторисну документацію, яку вони теж хочуть, щоб ми зробили за свій рахунок як власники приміщення, пише shans.com.ua.

Однак члени комісії навіть не стали обговорювати це питання і рекомендували «Укрпошті» розглянути можливість проведення згаданих робіт за свій рахунок.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: