Мати розрахувалась за ДТП, якої не було

27.12.2017

Так, повідомлення до Кролевецького відділення поліції надійшло від місцевої жительки. Вона розповіла, що їй зателефонував чоловік та назвався працівником банку. Він повідомив, що їх банк посилює систему захисту банківських карт своїх клієнтів та попросив жінку назвати секретну інформацію, отримавши яку, з її рахунку зникли майже 12 тисяч 400 гривень.

До Лебединського відділення поліції також надійшло повідомлення про шахрайство. За словами потерпілої їй також подзвонив незнайомець та повідомив, що син жінки в поліції за наїзд на неповнолітнього та під приводом надання допомоги у лікуванні дитини виманив сім тисяч гривень. Гроші вона віддала невідомому раніше чоловіку біля свого будинку, після чого зателефонувала сину, який і розповів матері, що він не причетний до жодного ДТП.

До Роменського та Шосткинського відділу поліції надійшли повідомлення від чоловіків, які, бажаючи придбати товари за допомогою мережі Інтернет, лишились чималої суми грошей. І якщо роменчанин перерахував зловмиснику 2 800 гривень за придбання запчастин до автомобіля, шосткинець забажав придбати пилосос та втратив 6 200 гривень.

Працівники поліції сьогодні роблять все можливе, аби розшукати зловмисників та притягти їх до відповідальності. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: