На Сумщині чоловік випав із вікна в калюжу

27.12.2017

Подія сталася в Глухові сьогодні, 27 грудня, близько  15.20. 39-річний Сергій (імена змінені) вийшов на балкон і випав з другого поверху на землю.

«Я як раз перебувала на кухні, – розповідає мати постраждалого Галина Степанівна. – Раптом чую – гуркіт якийсь. А в цей час до нас в гості зайшов друг Сергія, і він раніше мене добіг до балкона. Став кричати, що Сергій випав … Я підійшла, дивлюся вниз – а він лежить весь в крові. Від загибелі його врятувало те, що він впав не на асфальт, а на клумбу, в калюжу».

Замість того, щоб викликати швидку, мати побігла в офіс ТРК «Глухів», який розташований в сусідньому під’їзді, і попросила хлопців занести її сина в квартиру. Ті відгукнулися на прохання пенсіонерки, взяли величезний мішок з-під газет, переклали на нього непритомного чоловіка і підняли на другий поверх. А потім один із хлопців, Євген, всупереч категоричним запереченням матері потерпілого, все ж викликав швидку. Чим, безумовно, врятував Сергія від можливих ускладнень домашнього самолікування. Бригада прибула миттєво.

Галина Степанівна розповіла, що чоловік ніде не працював, перебивався випадковими шабашками, вів аморальний спосіб життя:

«Коли він був одружений, щоб забезпечити сім’ю, поїхав на заробітки в Чехію. А коли повернувся додому, застав свою дружину в ліжку з коханцем. Після цього розлучився і запив. Сімейна драма серйозно похитнула здоров’я сина, він і без того страждав на епілепсію, а тут ще ця зрада і розставання … Тільки оклигав після розлучення, відразу ж поїхав до Києва, де працював на будівництві. Одного разу колеги по роботі слабо прикріпили до нього страховку, і він впав вниз із 18-го поверху. Чи не вбився лише завдяки тому, що зачепився за другий поверх».

Чоловік на момент падіння був у стані алкогольного сп’яніння. Після надання невідкладної допомоги фельдшер повідомила, що у нього серйозні пошкодження, і він потребує реанімаційних дій. І в першу чергу потрібно зашити рани на обличчі – коли Сергій летів вниз, він зачепився об металевий кут даху підвалу. Однак мати відмовлялася від кваліфікованої допомоги її синові. «У мене немає грошей, – виправдовувалася пенсіонерка. – Яка може бути лікарня? Саме заживе! »

І все ж фельдшеру вдалося переконати глухівчанку в серйозності ситуації і в тому, що її синові зараз вкрай необхідний огляд фахівців, адже він випав з другого поверху!

Відомо, що стан Сергія середньої тяжкості, реанімації він не потребує і буде лікуватися у відділенні травматології або хірургії.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: