Звільнений кіборг схуд на 25 кг

28.12.2017

Звільненого Олександра Морозова зустрічала у Борисполі делегація із Сумської області. Про це розповіла роменчанка Олена Юракова. Зустрічати земляка поїхали його батько, брат із Кропивницького, наречена Олександра та волонтери з Ромен – усього 9 чоловік.

“Було багато журналістів, камер, фотографів, родичів звільнених полонених… Емоції зашкалювали, коли ми побачили Сашу. Перше, що впало в очі, – Олександр дуже схуд. Втратив 25 кілограмів! Але такий же веселий та усміхнений зустрів нас. Нічого так толком і не встиг розповісти. Слів не було, самі емоції радості та щастя. Ми так довго до цього йшли”, – розповіла волонтер ГО “Патріоти Роменщини” Олена Юракова.

Загалом у полоні бойовиків кіборг Олександр Морозов пробув з лютого 2015 року. Спочатку вважався зниклим безвісти. Згодом його прізвище знайшли в списках полонений самопроголошеної ДНР. Волонтери та активісти клопотали про його обмін та звільнення. Проводили мітинги на підтримку кіборга та зверталися до Президента із листом-проханням вжити усіх заходів для звільнення чоловіка.

Джерело: spec-kor.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: