Обласні депутати-опозиціонери відвідали Шостку і проінспектували зроблене за рік

28.12.2017

27 грудня Шостку відвідали обласні обранці від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ  Микола Войтенко, Андрій Грек, Володимир Пилипейко.

Депутати зустрілися з колективами закладів, де проводилися будівельні роботи та в які закуповувалося обладнання за рахунок коштів обласного бюджету. Але спочатку підбили підсумки спільної роботи в цьому році та намітили план дій по вирішенню проблем міста в 2018 році із мером Шостки Миколою Ногою.

А підсумовувати було що. Так, протягом 2017 року в Шосткинському міжрайонному тубдиспансері замінено 79 старих вікон на нові енергозберігаючі. У дитячому туберкульозному санаторії повністю замінені вікна та закуплено сучасний мультимедійний комплекс. У ДНЗ №4 та №12 придбані сучасні дитячі ігрові майданчики, в ДНЗ №29 закуплено промисловий холодильник. У ЗОШ №8 додатково куплені спортивні тренажери, а ЗОШ №4 отримала великий SMART телевізор.

Саме завдячуючи обласним депутатам-опозиціонерам та міській владі Шостки, у місті з’явився перший вакуумний муловсмоктувальний автомобіль-асенізатор на базі МАЗу, здатний виконувати цілий комплекс робіт. Його вартість склала 2 млн 150 тисяч грн.

Шосткинський міськрайонний відділ ДУ «Сумський обласний лабораторний центр МОЗ України» оновлений новим обладнанням для проведення лабораторних та інструментальних досліджень у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення задля попередження ризиків для здоров’я населення і своєчасного реагування на них.

Також  завершується реконструкція каналізаційного колектора по вул. Євдокименка, ремонт майстерні в Центрі професійно-технічної освіти – (ПТУ №13).

Заступник голови фракції Опозиційного блоку в Сумській обласній раді Микола Войтенко каже, що майже все заплановане у 2017 році вдалося виконати. «Під час зустрічей мала місце жвава дискусія в обговоренні планів на перспективу. Кожен із моїх колег-депутатів окреслив для себе пріоритетні питання майбутньої роботи. Ми переконані, що підтримка спільних ініціатив на місцевому та обласному рівнях дозволить охопити значний обсяг роботи та досягти бажаних результатів», – наголосив політик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: