У Шостці придбали квартири для дітей-сиріт

28.12.2017

У Шостці дві однокімнатні квартири були придбані за рахунок субвенції з державного бюджету. Це житло було придбано для категорії дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та передано в управління комунальної власності. Міський голова Микола Нога подякував усім службам, які спрацювали оперативно, що дозволило в найкоротші терміни придбати житло: “Я дякую усім, бо в інших містах не спрацювали і нічого не отримали”.

Комісія з розподілу житла повинна вибрати з черги тих дітей, які незабаром отримають ключі від квартири. За умовами постанови Кабінету Міністрів вік дітей повинен бути від 18 до 23 років. На даний момент на обліку всього перебувати 61 дитина-сирота та особи з їх числа, які потребують житла. За словами начальника служби у справах дітей Ольги Гришкової, осіб в зазначеному віці на обліку служби всього 18.

“Приємно те, що в куплених нами квартирах залишились меблі, пральна машина, холодильник. Я сподіваюсь, що це лише перша ластівка і в подальшому місто продовжить купувати житло для дітей-сиріт», – сказала посадовиця.

Одна квартира була куплена за 185 тисяч гривень, друга за 189 тисяч гривень.  Кошти на купівлю житла для дітей сиріт виділено вперше за багато років.

Джерело: http://www.shostka-news.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: