На проспекті Лушпи вночі побили й обікрали підлітка

28.12.2017

До Сумського відділу поліції з заявою про злочин звернулися батьки сімнадцятирічного жителя обласного центру. Як з’ясувалося, їх син, близько півночі, повертаючись із прогулянки додому, став жертвою грабежу. 

На проспекті Михайла Лушпи йому зустрілися двоє чоловіків, один з яких при зустрічі сказав підліткові «привіт», а інший у цю ж мить вдарив неповнолітнього рукою в обличчя. Нанісши потерпілому кілька ударів, зловмисники підняли з землі його дорогий мобільний телефон, який той від несподіванки випустив з рук, і забравши його собі, пішли далі.

У ході проведення необхідних розшукових заходів, працівники сектору ювенальної превенції Сумського відділу поліції встановили особу одного з причетних до пограбування чоловіків. Ним виявився 24-річний сумчанин. Особу його спільника правоохоронці з’ясовують.

У діях зловмисників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений за попередньою змовою групою осіб, карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Проте всі обставини того що сталося, встановить слідство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: