Нардеп Медуниця принизив активістів

28.12.2017

Народний депутат Олег Медуниця викликав хвилю обурення нахабним спілкуванням із сумчанами у Фейсбуці. Народофронтівець і раніше не ліз за словом у карман, якщо співрозмовник  йому не подобався, але цього разу він “перевершив” самого себе, забувши про елементарну культуру та вихованість. На пост депутата Лебединської міської ради Юрія Олещенка, у якому згадувалося, що Медуниця просунув близьких родичів до керівництва обласної Держархбудінспекції, нардеп  відповів образою: “Юноша, знаєте чого ви долбойоб”.

Користувачі соцмережі не вибачили політику такий зухвалий випад і задумалися, чи варто давати йому шанс втретє пройти до Верховної Ради.

Саме таке питання поставив громадськості активіст Валерій Осадченко після “перла” на свою адресу:

“Друзья, у меня два вопроса : кто это такие “близкие родичи Медуници”?

И мне одному не приятно видеть подобную реакцию народного избранника, который живет за наши налоги?

Ну и третий: будем ли мы еще раз посылать в ВР?”.

“Влада портить людину. Допоможіть врятувати його на наступних вибрах. Нехай до народу спускається з Олімпу. Жоден з тих, кого образив нардеп, не дозволили собі таких високопарних слів по відношенню до нього”,  – вважає журналіст Михайло Курочкін.

При тому, що хамська поведінка народного депутата викликала відразу, спроби Олег Медуниці виправдатися виглядали непереконливо:

“Ще раз…. в стопяццотий… У мене немає родичів в ДАБІ, до кафе “Медуниця” відношення не маю, квартиру у афганця і інваліда не крав. Тому кого я назвав добо.обом це прекрасно відомо. До тогож він депутат міськради від партії родіна”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: