У Сумах охоронці нічного клубу влаштували криваву бійку

29.12.2017

У Сумах охоронці нічного клубу “Luna” жорстоко побили двох відвідувачів.

Сестра одного з потерпілих Анастасія розповіла, що інцидент стався близько 4-ї ранку 23 грудня. Її брат, 22-річний Павло, разом із компанією друзів зайшов до нічного клубу близько першої години ночі. За кілька годин вони зібралися йти, але на виході, біля гардеробу, побачили, як охоронці гамселять чоловіка.

“Коли брат діставав номерок (у гардероб до куртки, – ред.), у нього впала сумочка-банан. Він нахилився, і його затягнули у бійку, одразу вдарили в обличчя, він впав і його почали бити. Вони зупинилися лише тому, що хтось викликав поліцію”, – розповіла Анастасія.

Після нападу Павло, не чекаючи на правоохоронців, звернувся до лікарні, де його обстежили, зокрема зробили комп’ютерну томографію і МРТ. З’ясувалося, що хлопець отримав струс і забій мозку, у нього зламаний ніс, верхня щелепа, немає двох зубів. Зараз він перебуває на стаціонарі у лікарні, пізніше його мають перевести до неврологічного відділення.

За словами Анастасії, вони звернулися до поліції. Правоохоронець, який приїхав до Павла у лікарню, прийняв у них заяву. Проте молоді сумчани не надто розраховують на справедливість. “Я не знаю, чого мого брата туди потягнуло. Там охоронці самі часто провокують людей, так ніби нацьковують одне на одного. Для них якоїсь причини для побиття і не треба”, – каже Анастасія.

Сумчани подейкують, що власник закладу Олег Урун має великі зв’язки, зокрема у керівництві місцевої прокуратури, через що ще жодного разу його працівники не понесли покарання, пише tsn.ua. Отримати коментар власника закладу щодо останнього інциденту поки що не вдалося.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: