Вночі побили та пограбували сумчанина

29.12.2017

Спільне вживання спиртного закінчилося бійкою та крадіжкою — подія трапилася вночі, на проспекті Михайла Лушпи.

37-річний сумчанин познайомився з двома раніше невідомими громадянами, з якими надалі почав розпивати спиртні напої. За деякий час, уже перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, між трьома чоловіками виникла суперечка, у ході якої двоє приятелів побили та викрали в чоловіка планшет ASUS, після чого зникли в невідомому напрямку.

Потерпілий громадянин викликав поліцейських. Охоронці порядку, які оперативно прибули на місце події, опитали заявника, встановили прикмети втікачів та викликали слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. Службовий собака взяв слід незнайомців, який привів до нічного закладу на вулиці Інтернаціоналістів. Зайшовши туди, патрульні побачили двох громадян, які відповідали орієнтуванню. Під час поверхневої перевірки в одного з них і був виявлений викрадений планшет.

Інспектори затримали 20- та 30-річних громадян, яких надалі впізнав заявник. Громадян доставили до Сумського відділу поліції. Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: