Відповідь мерії Сум на петицію суперечить заявам начальника УКБ

29.12.2017

Мерія Сум відповіла на електронну петицію стосовно ремонту дороги по вул. Шкільна, від перехрестя вул. Шкільна – вул. Чорновола до вул. Шкільна – вул. Д. Галицького.

“За наданою інформацією управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради, відповідно до звернень мешканців, підприємств, установ, організацій, депутатських запитів було сформовано перелік прибудинкових доріг, який включає у себе до 400 об’єктів. Управління постійно надає пропозиції до міського голови та депутатського корпусу Сумської міської ради стосовно відбору пропозицій по впровадженню їх в життя.

Перелік об’єктів на 2018 рік вже сформовано і погоджено міським головою в межах виділеного фінансування на наступний рік. При виділенні додаткових коштів вищезазначена ділянка дороги буде включена до титульного списку. В разі недостатнього фінансування капітальний ремонт буде заплановано на 2019 рік”, – йдеться у відповіді мерії.

Нагадаємо, у той же час начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міськради тримає у таємниці титульний список робіт на 2018 й рік, озвучуючи лише головні об’єкти. Чиновник говорить, що документи не може надати, оскільки вони досі знаходяться на розгляді у міського голови…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: