На депутата міськради завели кримінальну справу

29.12.2017

На сьогоднішній сесії Шосткинської міської ради представник Радикальної партії Олега Ляшка Володимир Руженко поінформував про те, що у виборчому окрузі, який за ним закріплено (частина Садового мікрорайону), два тижні не вивозиться сміття з приватного сектора. Люди складають побутові відходи на перехресті.

«Так вот я вам хочу сказать: если мои люди в мусоре встретят Новый год…, то, я честное слово, закажу машину и привезу ее под горисполком», – заявив, звертаючись до мера, Руженко.

Після цього до мікрофона вийшов ще один депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Кочаток, який керує підприємством, що займається вивезенням твердих побутових відходів. Він повідомив про те, що стосовно нього порушено кримінальну справу за статтею «Шахрайство» (мова йде про вивезення сміття з приватного сектора). «…Такого маразма, как в нашей прокуратуре Шосткинской, я нигде не нашел. Как бы по всей Украине», – зазначив він. За словами Андрія Кочатка, до правоохоронців звернулися люди, які заявили, що сміття у них немає, і вивезення твердих побутових відходів їх не цікавить… “И по их заявлению возбуждено уголовное дело”, – підкреслив депутат.

Джерело: shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: