Керівники поліції поїхали на Донеччину

31.12.2017

Напередодні Новорічних свят керівники Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Сумській області виїхали до своїх підлеглих, які зараз несуть службу на Донеччині та в Рівенській області, аби привітати їх зі святами та вручити цінні подарунки.

Сумські працівники поліції роти спецпризначення «Суми» несуть службу в зоні АТО від самого початку бойових дій на Сході України. Сьогодні вони забезпечують там пропускний режим на блок-постах, де знаходяться з 28 листопада і несуть службу цілодобово. А тому, напередодні свят, аби привітати хлопців, Олександр Курбет, начальник Управління превентивної діяльності ГУНП області виїхав до Донецької області. Він подякував колегам за сумлінну службу, привітав їх з наступаючим Новим роком, після чого вручив медалі «За визволення Слав`янська» та необхідні в побуті подарунки- два обігрівачі і чайники. Він потис руку кожному і передав вітання від колег і рідних, які чекають на їх повернення. 

Крім того, з робочою зустріччю виїхав до м. Дубровиця Рівенської області і Андрій Клипа, заступник начальника Управління превентивної діяльності. Він також привітав зі святами працівників поліції, які вже півтори місяця забезпечують охорону публічної безпеки та порядку в місцях незаконного видобутку бурштину-сирцю. Правоохоронцям він привіз продукти харчування та смаколики, а також посилки з листівками-привітанням, що передали поліцейським їх рідні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: