На Сумщині об’єднали три суди

01.01.2018

Як ми повідомляли, 29 грудня Президент України Петро Порошенко підписав Указ «Про реорганізацію місцевих загальних судів».

Зокрема, згідно з документом, утворено Шосткинський окружний суд – шляхом реорганізації (злиття) С.-Будського районного суду, Шосткинського міськрайонного суду та Ямпільського районного суду.

«Шосткинський окружний суд – у місті Шостці, Середино-Будському, Шосткинському та Ямпільському районах Сумської області із місцезнаходженням у містах Шостці та Середині-Буді, селищі міського типу Ямполі Сумської області шляхом реорганізації (злиття) Середино-Будського районного суду, Шосткинського міськрайонного суду та Ямпільського районного суду Сумської області», – йдеться в указі Глави держави.

Нагадаємо, у листопаді на зборах суддів Шосткинського міськрайонного суду пропозицію Державної судової адміністрації створити на базі Шосткинського міськрайонного, Ямпільського районного та С.-Будського районного судів Шосткинський окружний суд Сумської області визнали неприйнятною, пише shostka.info.

Читайте також: У Сумах ліквідували Зарічний та Ковпаківський райсуди

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: