У 9-му мікрорайоні розкрили новорічний грабіж

01.01.2018

Подія трапилася 31 грудня, близько 22-ї години, на вулиці Інтернаціоналістів. До 16-річного юнака підійшли двоє невідомих, почали йому погрожувати та залякувати. За декілька хвилин вони відібрали в нього мобільний телефон Doogee X5 та грошові кошти в сумі близько 30 гривень, після чого кинулися навтьоки. Не розгубившись, хлопець побіг додому та розповів про подію дорослим, які надалі викликали поліцейських.

Патрульні опитали неповнолітнього та дізнавшись прикмети злодіїв почали їх пошуки. Під час обстеження прилеглої території, на вулиці Заливній, інспектори помітили двох хлопців, які відповідали орієнтуванню. Побачивши автомобіль патрульних, один із них швиденько пішов до дворової території, а його товариш залишився на місці, однак почав дивитися в різні боки.

Спілкуючись із поліцейськими, 20-річний чоловік нервував та повідомив, що не знає громадянина, який щойно відійшов від нього , водночас мешканець Охтирського району декілька разів намагався ввести інспекторів в оману. Інший екіпаж зупинив його 16-річного приятеля, який навпаки повідомив, що тільки-но розпрощався зі своїм знайомим та йшов додому.

Надалі обоє поводилися підозріло. Потерпілий упізнав їх як осіб, які його пограбували. Однак викрадених предметів у них не було. Зрозумівши, що юнак не випадково пішов до дворової території, інспектори почали її обстежувати, і це дало результат. За деякий час, під каменем у вентиляційному вікні підвалу багатоповерхівки, патрульні виявили замотаний у пакет мобільний телефон Doogee X5.

Як з’ясувалося, обидва затримані громадяни вже притягувалися до кримінальної відповідальності. Доросліший чоловік за умисне нанесення тілесних ушкоджень, а його приятель за грабіж.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 186 (грабіж) ККУ, триває слідство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: