На Сумщині під час ліквідації пожежі знайшли труп чоловіка

02.01.2018

1 січня о 09:13 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу у житловому будинку на вул. Новоселівка у с. Луциківка Білопільського району. Про загоряння повідомили сусіди. На місце події було направлено черговий караул професійного пожежного поста смт Улянівка, місцеві пожежні команди с. Марківка та смт Миколаївка.

Прибувши на виклик, вогнеборці встановили, що полум’ям охоплене все помешкання зсередини. Крім того, вогонь встиг поширитися на покрівлю. Для безперебійної подачі води на гасіння автоцистерни довелося дозаправляти від водонапірної башти, що знаходилася на відстані 3 км від осередку горіння. Під час ліквідації пожежі фахівці Служби порятунку виявили на ліжку у житловій кімнаті обгоріле тіло чоловіка.

О 10:15 пожежу локалізували та не допустили її подальшого розповсюдження, о 13:55 – ліквідували. Всього на гасіння було залучено 3 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій, 4 працівники та 2 автомобілі місцевих пожежних команд.

На місці надзвичайної події працювала слідчо-оперативна група у складі працівників підрозділів Національної поліції та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Загиблим виявився власник будинку 1961 р. н.

Причина пожежі на даний час встановлюється.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: