У жителів Сумщини на Новий рік крали техніку, золото і навіть гусей

02.01.2018

Аби новорічні свята пройшли спокійно, на охорону публічного порядку та суспільного спокою в новорічну ніч заступили понад двохсот п’ятидесяти працівників поліції та близько 70 членів громадських формувань. Посилені наряди та автопатрулі чергували в місцях найбільшогоскупчення людей – біля новорічних ялинок, атракціонів, концертно-розважальних майданчиках, були розгорнуті оперативні штаби, які працювали у цілодобовому режимі. Надзвичайних подій та порушень публічного порядку у місцях масового скупчення людей не зареєстровано, повідомляє відділ комунікації ГУНП у Сумській області.

Протягом доби працівники поліції зареєстрували два грабежі у Сумах і Конотопі. Сумчанин звернувся за допомогою до поліції розшукати групу молодиків, що його пограбувала та відібрали мобільний телефон і 500 гривень, а конотопські правоохоронці розшукали зловмисника, який у місцевої жительки відібрав жіночу сумку та втік.

Також правоохоронці зафіксували чотири квартирні крадіжки, жертвами яких стали сумчанин, роменчанин, шосткинець та жителька Липової Долини, в яких шляхом пошкодження вікна та підбору ключа зловмисники викрали майже 20 тисяч гривень, будівельні інструменти, ноутбук,  золоті вироби на значну суму грошей і навіть трьох гусей.

Крім того, у Сумах та Глухові пройшла смолоскипна хода на честь дня народження Степана Бандери, в якій взяли участь 120 осіб. На охорону публічного порядку були задіяні майже 30 працівників поліції. Публічний порядок не порушувався.

Цього року не зафіксовано жодного факту отримання громадянами ушкоджень внаслідок використання піротехнічних заходів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: