Театр ім.Щепкіна запрошує на “Різдвяну історію”

02.01.2018

З 2 по 14 січня о 10:30 та 13:00 у Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С.Щепкіна – “Різдвяна історія”.

За повістю Ч.Діккенса

Режисер-постановник – Роман Козак.

Художник-постановник – Лариса Аполлонова.

”Життєвий шлях людини, якщо йти ним неухильно, веде до певного кінця. Але якщо людина зійде з цього шляху, то й кінець буде іншим…” Ч. Діккенс.

”Різдвяна історія” Чарльза Діккенса – це відома в усьому світі повість, яка нагадує людям про їх чесноти: доброту і чуйність. Духи Минулого, Сьогодення й Майбутнього подорожують разом із старим скнарою Скруджем, показуючи усі його помилки, які він вчинив протягом свого життя, та до яких наслідків вони можуть привести. Побачивши себе зі сторони та усвідомивши те, як беззмістовно й жалюгідно він провів своє життя, Скрудж змінює себе і відкриває ближнім своє серце. Події відбуваються у Різдвяну ніч, адже саме тепло і світло, яке несе це свято, здатне запалити й освітити душу кожної людини, яка вірить і чекає на нього. Чекаємо усіх діток і дорослих в нашому театрі, де на Вас чекатимуть веселі ігри, красуня-ялинка, Дід Мороз, Снігуронька і, звісно, яскрава казка “Різдвяна історія”. Зустрінемо святкові дні разом, адже Різдво – свято сімейне.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: