На Сумщині сімейна сварка ледь не призвела до смерті

03.01.2018

Повідомлення про сімейну сварку в одному з сіл району надійшло до чергової частини Сумського районного відділу поліції близько 20.00 . На виклик негайно прибула група реагування патрульної поліції.

Правоохоронці були вражені побаченим: дуже побита господиня будинку, що лежала на закривавленій постелі, і з першого погляду навіть здалася мертвою. Її чоловік, котрий сам і побив її, турботливо протирав рани водою та бідкався. Викликавши карету «швидкої», поліцейські виносили потерпілу на руках, адже будь-який рух завдавав їй нестерпного болю.

Правоохоронці встановили обставини сімейної сварки, котра ледве не привела до смерті жінки. З‘ясувалось, що чоловік не один рік зловживає алкоголем, і, будучи напідпитку, часто-густо зриває свою злість на дружині. 

Тієї ночі, випивши разом з односельцем кілька пляшок алкоголю, сп‘янілий чоловік знову вдався до кулаків. Бив, цілячись в голову та живіт. Коли 34-річна дружина, намагаючись втекти, вибігла у двір, він наздогнав її та почав лупцювати випадково побаченою і підібраною палкою. Гість, як міг, захищав жінку. Однак господар, вирішивши, що одяг занадто пом‘якшує удари, роздягнув її і знову вдався до палиці. Втомившись за деякий час, він повернувся до столу, покинув дружину на подвір’ї. І згадав про неї аж через дві години. Знайшовши жінку, і сам неабияк злякався, оскільки та була вся в крові, у синцях, і ледве дихала. Перенісши її в будинок, він сам зателефонував до поліції. 

«Зараз потерпіла доставлена до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні, де їй надають кваліфіковану допомогу, – коментує начальник Сумського районного відділу поліції Андрій Сердюк. – Наразі кримінальне провадження відкрите попередньо за ст. 125 КК України. З метою встановлення ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень слідством призначений ряд судово-медичних експертиз, висновок яких надасть можливість правильно кваліфікувати дії зловмисника. Досудове слідство триває».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: