У сумському кафе сталася крадіжка

03.01.2018

Протягом останньої доби поліцією Сумської області було розкрито 9 злочинів.

Так, у приміщенні одного з кафе в центрі Сум необачний відвідувач залишив на столі без нагляду свій мобільний телефон. Цим скористався інший відпочивальник і тихцем поклав чужу річ до власної кишені. Поліція спрацювала оперативно, і тієї ж ночі затримала зловмисника та вилучила у нього крадене.

Того ж дня поліцейські обласного центру встановили особи двох жителів міста, які біля одного з підприємств викрали металеву ковану урну для сміття, завдавши збитків установі на суму 1600 гривень.

Поліцією Великописарівського району було встановлено особу чоловіка, який ще у жовтні минулого року в смт Велика Писарівка з чужого незачиненого автомобіля «Лада Калина» викрав пристрій для налаштування антен супутникового телебачення.

В Охтирці місцевий житель, відкривши замок, проник до чужого сараю та викрав звідти вироби з металу. А у Глухові правоохоронці виявили зловмисника, який ще у грудні минулого року таємно викрав три метри труби з огорожі інституту луб’яних культур Національної академії аграрних наук України по вул. Суворова. Двоє інших жителів цього ж районного центру з території місцевого підприємства по вулиці Індустріальній украли залізничну рейку довжиною майже 10 метрів.

У Конотопі, місцева жителька, знаходячись у гостях у своєї подруги, після спільного вживання спиртних напоїв викрала з чужої оселі електроплиту, ТВ-тюнер та грошові кошти в сумі 300 гривень. Ще один конотопчанин подібним способом обібрав свого знайомого, поцупивши у нього мобільний телефон.

Крім цього поліція Конотопу затримала чоловіка, який із хірургічного відділенні Конотопської ЦРЛ по вул. Семашко таємно викрав чужий мобільний телефон “Lenovo A369I”. Викрадену річ у зловмисника правоохоронці вилучили. 

За всіма фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та розпочала слідство. У залежності від тяжкості злочину зловмисникам, які підозрюються у їх скоєнні, може загрожувати до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: