У місті Середина-Буда відрилась недільна школа

04.01.2018

У Середина-Буді при Свято-Троїцькій церкві відкрилась недільна школа. Це будівля, що складається з двох приміщень: невеликого холу і просторого класу, де встановлені шкільні парти. Її будівництво почалося навесні 2017 року. Роботи проводилися швидко, буквально щодня можна було помічати, як будівля «виростала». Фінансову допомогу надавали приватні підприємці, жителі міста, С-Будська міська рада. Почесними грамотами за труди на благо святої православної церкви відзначені брати Ігор і Олексій Дубінін.

Навчальний заклад буде працювати по суботах і неділях. У переліку предметів, якими оволодіють її вихованці,- Закон Божий, християнська етика, спів, танці. Відвідувати недільну школу побажали 35 дітей.

Колектив викладачів, до складу якого увійшли вчителі С-Будської школи мистецтв та першої міської школи, очолив Микола Клімов.

На думку архімандрита Никона, настоятеля Свято-Троїцького храму, проблема духовно-морального виховання молодого покоління дуже актуальна в даний час. І основна мета роботи недільної школи – долучити дітей до духовних і людських цінностей, допомагати відродженню православних сімейних традицій. Тому в недільній школі будуть раді всім бажаючим. В дар школі архієпископ Конотопсько-Глухівський Роман підніс ікону Архангела Михайла.

Джерело: газета “Знамя труда”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: