Визначили молодіжні проекти, які отримають фінансування з облбюджету

04.01.2018

В обласному управлінні молоді та спорту остаточно визначилися з переліком молодіжних ініціатив, які отримають бюджетне фінансування в 2018 році. Нагадаємо, що для участі в конкурсі було подано 60 пропозицій від 37 інститутів громадянського суспільства. До участі в публічному захисті допустили 57 проектів. 6-7 грудня 2017 відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій.

Загальна сума коштів, яку виділять на реалізацію громадських проектів за рахунок коштів обласного бюджету, становить 1,4 млн грн.

28 грудня на засіданні конкурсної комісії відповідно до рейтингу, на підставі підсумкових результатів оцінки конкурсних пропозицій членами конкурсної комісії, були визначені проекти-переможці та організації, які отримають фінансування в повному обсязі.

Це проект «Eco-Clean 2» (громадська організація «Новий світ», Ромни), «Школа політичних студій» (Центр дослідження регіональної політики, Суми), «27 вишиванок до 27-ї річниці незалежності України» (Кролевецький Центр українознавства «Гідність »), «Місток поколінь 2018» («Молодіжний педагогічний союз», Суми), «Грані успіху» (Товариство допомоги особам з інвалідністю «Турбота», Суми), «Школа патріотів 2018» (ГО «Патріотична молодь Ямпільщини»),«Служитель народу-2018» (Сумська молодіжна організація« Ліцей »), «Лісова студія «Сумщина мальовнича» (Сумський обласний підрозділ ВМГО «НОСУ»), «Туризм Великопісарівщіни – «Відродження» (громадська організація «Вільнянка»), патріотичний табір «Лицар честі» ім. Івана Євдокименка (громадська спілка СОКМО, Суми), «Козацький гарт» (Глухівський військово-патріотичний клуб «Мужність»).

Ще 19 молодіжних ідей отримають фінансування з коригуванням бюджету.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: