Влада не планує ремонтувати приміщення, де займається «ART’elь moda”

05.01.2018

Отримала відповідь електронна петиція Людмили Соколенко щодо ремонту приміщення Центру НТТМ за адресою: вул. Троїцька, 18, де займається народний колектив Дизайн-студія «ART’elь moda”,  неодноразовий володар гран-прі міжнародних та всеукраїнських конкурсів  та автор вистав за національними мотивами.

«Управлінням освіти і науки Сумської міської ради було опрацьовано електронну петицію щодо капітального ремонту приміщення Сумського центру науково-технічної творчості молоді, що знаходиться по вул. Троїцька, 18.

Повідомляємо, що управлінням освіти і науки Сумської міської ради підпорядковано 6 позашкільних закладів освіти, кожен з яких має потребу у вирішенні першочергових питань, що стосуються ремонту інженерних мереж, покрівлі тощо. На балансі перебуває 10 різноманітних гуртків та клубів, що також потребують ремонту.

Бюджетом розвитку на 2018 рік для кожного з вищезазначених закладів позашкільної освіти передбачено по 100,0 тис. грн. на виконання ремонтно-будівельних робіт. Адміністрація СЦНТТМ вирішила першочергово спрямувати ці кошти на ремонт аварійної каналізаційної мережі в будівлі, що знаходиться за адресою: вул. Інтернаціоналістів, 18.

Також повідомляємо, що потреба у виконанні ремонтних робіт у приміщенні ДЮК «Сонечко» за адресою: вул. Троїцька, 18, буде врахована у разі економії чи отриманні додаткових коштів», – йдеться у відповіді мера Сум Олександра Лисенка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: