Чоловіки на “Газелі” обікрали будинок у приватному секторі

05.01.2018

«Приїздіть швидше, невідомі щойно обікрали моє домоволодіння», – таке повідомлення отримали патрульні з вулиці Льва Толстого.

На місці події інспектори встановили, що до одного з нежилих будинків під’їхав автомобіль Газель, пасажири якого направилися до будинку. Шляхом віджиму замка вхідних дверей вони проникли до домівки, з якої винесли майже всі предмети, зокрема металеві. Сусіди, почувши гуркіт металолому та побачивши незнайомих, вирішили зателефонувати до власниці, яка надалі та викликала охоронців порядку. Поліцейські опитали сусідів і за отриманими прикметами почали їх пошуки.

За деякий час пошуки дали свій результат. На вулиці Тополянській, інспектори розшукали вказаних громадян, які збиралися здати викрадене до пункту прийому металолому.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: