Святкувальники спалили дачу

06.01.2018

МНС-никам Глухова нудьгувати в новорічну ніч не довелося, пише kourier.in.ua.

Уже о першій годині ночі 2018 року на пульт надійшло повідомлення про те, що горить дача в кооперативі «Кристал». Як з’ясувалося, компанія молодих людей рівно о 24:00 випили шампанського, злегка закусили і відразу ж вирушили на таксі до Глухова, до ялинки. А коли поверталися назад, то, ще не під’їхавши до дачного будиночка, помітили, що палає його дах. Хлопці намагалися боротися з вогняною стихією самостійно, але безуспішно – головним чином через відсутність води.

Будова швидко перетворилася на суцільну палаючу кулю. Усвідомивши, що своїми силами з вогнем не впоратися, дачники викликали пожежників. Тим на місці не залишалося нічого іншого, ніж констатувати сумний факт – дачний будиночок згорів дотла. На думку інспектора СДПЧ-19 Максима Гончарова, причина пожежі – у несправному пічному опаленні.

А наступної ночі, з 1 на 2 січня загорівся будинок в селі Слоут. Причина та ж – грубка. Завдяки зусиллям місцевих пожежних житло було врятовано.

Обидві події повинні змусити замислитися тих, у кого пічне опалення, і хочу щось придумати. Буде незайвим, зокрема, перевірити грубки на предмет тріщин у димоходах, чистоти ходів і труб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: